söndag 20 april 2008

Ozzy växer och Jinx mår bra.

Vi bara busar och hittar på jäkelskap här hemma hos matte och husse. Ozzy är nog den som är värst faktist. Jinx är lugn och bara myser och pyser med husse och matte. Märker på katterna att det börjar bli vår, de sitter i fönstrena hela tiden. Kollar ut på fåglarna och allt utanför som är så intressant!
Måste bara berätta, smidiga Jinx. Sitter ute i köket uppe på vår mikro och kikar ut. Då kommer ett bi och sätter sig på fönsterrutan. Vem hoppar rätt in i rutan? Jinx såklart, pang sa det bara. Blev nog lite plattare nos efter det =)

Ozzys rackartyg: Stänker ur nästan allt vatten hur drickfontänen, pillade upp locket på fontänen så den låg här om dagen på golvet och det stod en stråle med vatten rakt upp i luften. Så husse som låg inne i sängen och vilade, för han är sjuk nu. Sebbe fick kravla sig upp ur sängen och torka upp det. Sedan gräver han ur blomjorden ur krukorna =). Och gräver och stänker ur all kattsand inne på toaletten. Verkar vara inne i någon trotsig grävarperiod... Han växer som bara den, är mammas lilla "plåster".
Ja om två veckor är det dags för första utställningen, så himla roligt!

Jinx är frisk i magen nu, och äter inte medicin eller har krage längre. Så skönt för oss alla tre. Han springer och jagar sina hårsnoddar och buffar och spinner. Han är lite fånig faktist, kan bara leka när Ozzy inte ser. Annars sitter han helt förstenad och bara tittar. Vill verka väldigt vuxen. Under tiden Jinx var sjuk så har de ätit Royal Sensible. Men är nu åter tillbaka helt på Royal Kitten.

I fredags hade vi bunkrat upp för fredagsmys. Skulle se matchen mellan HV71 och LHC, så mitt i andra perioden kom Ozzy på att hockey är en väldigt roligt sport!

Här är bildbevis


Inga kommentarer: